Jun 9, 2006, 9:16 PM

Тя и Той 

  Poetry
629 0 8
Тя го погледна.
Той и отвърна.
Той проговори.
Тя - весел смях.
Тя го докосна.
Той я прегърна.
И любовта разцъфтя между тях!

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??