Aug 2, 2008, 12:32 AM

Тя и Той 

  Poetry » Love
588 0 7
Тя и Той

От векове има неписан закон,
мъжът да обича жената,
да бъде за нея подкрепа, подслон,
чувства нежни да дарява, на обич да е тя богата.

Да бъде нейна закрила,
нейната буйна изпепеляваща страст,
за да може тя неуморима
да топли сърце му всеки ден и час.

Жената е богатство несравнимо,
знае да обича и люби без страх, но
жаждата за нежност и любов ѝ е неутолима,
честит ще бъде всеки, който даде ѝ го от раз.

Затова, мъже, не се бавете,
давайте всичко от себе си всеки ден,
жената е крехко, красиво цвете,
поливайте го с нежност и любовен плам.

© Христина Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??