Sep 17, 2008, 5:38 PM

Тя ли?... 

  Poetry
543 0 2
 

Дъжд ли е или сълзи ръмят?...

Вятър свисти или душата стене?...

Тя ли кърви,

Тя ли пищи в нощта?

Съдира беззвучното,

Мъртво безвремие...

Тя ли раздърпана,

Мръсна, окаяна...

Тя ли отчаяно

Моли звездите?...

Тя ли съдбата проклина,

От лудост изваяна?...

Проклина я...

Че отне й сърцето,

Което обича?...

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??