Jun 30, 2006, 5:26 PM

Тя, любовта 

  Poetry
732 0 7

 

 

Тя се промъква като шум в ушите

нечакана, секваща твоя говор и смях

препречва  бързия устрем на дните ти

и шепне кокетно - това пак съм аз.

 

И влюбен, ти крачиш към нея,

но бледен, съзираш я като мираж,

а тя и нехвърлила поглед последен

отнема ти целия умствен багаж.

© Мери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??