Feb 3, 2013, 11:09 PM  

Тя продължава... 

  Poetry » Love
555 0 0

Нали ù обеща

да лети в небето без крила,

нали ù обеща

любов щастлива да изпитва тя.

 

Нали ù подари

сърцето си дори,

нали ù даде ти

надежди и мечти.

 

Нали живота си

със нея сподели,

нали усмивката ти

на нея се дължи.

 

Тогава ми кажи,

обясни и говори,

защо сега тъжи,

защо нейните очи са пълни със сълзи.

 

Защо разбита пак лети,

защо посоката си тя не промени,

все надолу ли ще лети... накрая пада,

разбита продължава

сама себе си да защитава.

© Кристина Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??