Тясна дреха
В тясна дреха ме обличат
завистливите очи,
с тънки устни ме изричат
присмехулно да звучи
онова, което имам,
нося в свойто същество -
мигове неповторими
от духовно естество!
И понеже не се крадва
тази хубост на духа,
криво огледало радва,
милват клюките слуха!
© Даниела Тодорова All rights reserved.