Jan 29, 2009, 10:47 PM

Тъга 

  Poetry » Other
611 0 5
Вятърът чука.
По клоните лепне мъгла.
Вътре в душата ми
тихо
влиза и ляга - тъга.

© Гинка Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??