Jul 3, 2011, 10:50 PM

Тъга 

  Poetry » Other
617 0 1

Тъжно небе, от което вали.

Тъжни облаци, от които гърми.

Тъжна Луна и тъжни Звезди.

Тъжни хора със тъжни мечти.

 

Тъжна поляна със тъжни цветя.

Тъжни гори и тъжни поля.

Тъжен ден, изпълнен с тъга.

Тъжно момиче със тъжна душа.

 

Тъжна бисквитка в сърдито дете,

което все по-тъжно и тъжно расте.

Тъжна пижама на тъжен човек,

който живее във тъжния век.

 

Тъжна тъжност и тъга.

Тъжна, тъжна - докога?

© Дева Тарейн All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Всеки поет/еса трябва да има едно такова стихо
    "Тъжна бисквитка в сърдито дете" - а това е много сладко казано!
Random works
: ??:??