Feb 3, 2011, 10:19 PM

Тъга 

  Poetry » Love
592 0 2

Сърцето, бавно биещо,

затихващо без твоята любов.

Мисли, пълни всеки ден за теб,

но няма никой до мен.

Всяка вечер си играеш с мен,

будя се, но теб те няма, любов.

Усещам аромата ти във въздуха,

оглеждам се, но теб те няма.

Вечер усещам как ме галиш, събуждам се,

но теб те няма, само аз и вятърът сме в стаята.

Чувам смеха ти,

но не те виждам, слънце на моите мечти.

Усещам как любовта ми расте към теб,

когато те няма, мое мъниче.

Не виждам твоята усмивка, стопляща моето сърце.

Устните ми пресъхват от последната ни целувка,

искат пак да усетят топлината,  даваща им живот.

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??