Jan 3, 2020, 1:25 AM

Тъга 

  Poetry » Love
770 1 0

Далеч от теб в този ден 
ме прави най-тъжна на света. 
Да прегърна те за миг дори, 
да усетя топлина. 
Да видя аз в твоите очи,
щастието и радостта.
Обичам те, знай това!
Ти си моята опора и звезда!

                                                                 

© Петрозара Алексова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??