Aug 29, 2006, 7:46 PM

Тъга 

  Poetry
625 0 5

Навън е тъмно и пак вали,
сърцето ми също рони сълзи,
толкова дълго вече вали,
нима и небето колкото мен го боли?

© Вики All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??