Jan 15, 2008, 12:22 PM

Тъй както ти... 

  Poetry
922 0 25

Разгулно ме обичай. Егохищно.

Признай си най-безсрамно за това.

Изпивай ме до дъно. Като вино

родено от обречена лоза.

Допирай се до струните ми с тяло

напиращо до кръв да ме гори.

Стопявай се във мене безпощадно.

Без тактики. Без думи. Без лъжи.

Обичай ме такава!

Като вятър,

от лутане по друми разпилян.

Душата ми до кокал обладавай.

Посоките по лявата ми длан

изтривай със десницата си силна.

Целувай по устата ми страха,

въпросите ми вдишвай и издишвай.

Без отговор. Без мисъл за греха.

Обичай ме пред всички. На площада.

Нарочно. Безпричинно. Ей така.

Обичай без компромис. Без пощада.

Тъй както ти разбираш любовта.

 

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??