Jun 8, 2011, 12:03 AM

Тъжен вой 

  Poetry » Love
563 0 0

Вълк сам вие на хълма,

пее своята тъжна песен,

отправя зов към луната,

призовава самотата.

Вълк сам вие на хълма,

а вълчицата я няма.

Лежи долу до реката

с рана страшна, нелечима.

Вълк сам вие на хълма,

отмъщението свое търси.

© Лора Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??