Jun 16, 2013, 11:59 AM

Тъжни очи 

  Poetry » Other
548 0 0

Поредното дете с разбито сърце
и с несбъднати мечти.
Поредното хлапе с тъжни празни очи,
облени в сълзи.
П
оредното дете, което плаче без почивка,
а пред другите слага фалшивата си усмивка.
По
редният ден, дълъг, сив и студен.
Последният път, с който молим се
утрешният  ден да е необикновен... 

© Неразбрана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??