Oct 18, 2008, 12:54 PM

Тъжно 

  Poetry
503 1 7
       Тъжно
 

Навън е мрачно и студено,
и падат едри капки дъжд,
листа политат бавно, уморено,
килим от спомени е същ.

А в мен нахлуват тъжни мисли:
- Къде отиват всички светли дни!
Като че ли умират там във времето, пречисти
и аз оставам сам сама, в мечти.

Но ще дочакам нови времена,
когато пак в море от страсти ще горя,
ще се отърся от своята тъга
и ще се смея, ще живея, ще копнея!!!

© Руми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??