Mar 14, 2008, 11:05 PM

Тъжно е 

  Poetry » Love
674 0 2

Тъжно е. Няма те. Аз пак съм сама.

Тъжно е. Боли ме, но нямам сили да

го изрека, гласът в сърцето ми отеква.

Тъжно е. Безумно липсваш ми, но не

ще го разбереш.

Тъжно е. Дори повече от всякога, но

само ти може да го спреш.

Тъжно, студено и самотно е, когато

ти си толкова далеч от мен.

Тъжно е при мисълта, че никога не ще

те видя вече, не ще погледна твойте очи,

които винаги тъй сладко се усмихват и

любовта от тях искри.

Тъжно е. Не искам да повярвам, че дойде

и този ден, в който с теб сме разделени и

животът е зад мен.

Тъжно е. Не мога да се справя. Не мога даже

и да зарева, сърцето ми, изпълнено с любов

във теб остана, у мен е само празната душа.

© Йоана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??