Dec 15, 2007, 10:46 PM

Тъжното момиче 

  Poetry » Love
593 1 3
 

На края на света стои момиче...

Посреща  залеза съвсем сама,

тя мисли за този, когото обича,

а той надалече днес отлетя

 

Дали ще го види - тя вече не знае,

но чувства в сърце си стаени държи,

а той може би вече нехае,

че за него момичето все ще тъжи...

 

Очите му големи и  кафеви,

онази негова тъмна коса,

ръцете му  мъжки - сърцето й взели,

ще помни тя всяка нощ от сега

 

След месец, след втори и трети

обичана ще бъде тя от друг,

но очите, сърцето й взели,

ще бъдат все така далече от тук...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Пишеш мелодично, което ми допада.
    Браво!
  • първата любов е най-силна!!никога няма да го забравиш,сигурно и той теб!!поздрави за силния стих
  • Прекрасно е браво.Поздрави от мен!
Random works
: ??:??