May 11, 2013, 10:28 AM

Тъмна стая 

  Poetry » Love
614 0 0

Сам-самичка в празна стая,

черна, изпълнена с тишина.

Как да се измъкна от тук, аз не зная.

Мракът ли ще бъде мой приятел сега?

 

Дали това е просто сън,

от който ще чакам да се събудя ?

Или всичко е лъжа там навън,

с която трябва да се заблудя.

 

Студено е, няма и лъч светлина,

няма дори и малка искра...

Освен малкото прозорче ето там,

дали то ще ме спаси, аз не знам.

 

Как иска ми се ти да беше тук,

дори само да мълчим, без грам звук,

да усещам ласките ти по кожата си.

Къде си, моля те, покажи се.

© Борислава Д All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??