Dec 29, 2020, 11:22 AM

Търсене 

  Poetry » Other
245 0 2

Проверих навсякъде,
в джобовете на старите дънки,
под панерчето с ключове, 
зад книгите на рафта... 
Не се намирам

нито на дъното на океана, 

нито в безкраен полет.
Сигурно падам,

 

Дано да се стоваря върху себе си.
 

© Анелия Драгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??