29.12.2020 г., 11:22 ч.

Търсене 

  Поезия » Друга
244 0 2

Проверих навсякъде,
в джобовете на старите дънки,
под панерчето с ключове, 
зад книгите на рафта... 
Не се намирам

нито на дъното на океана, 

нито в безкраен полет.
Сигурно падам,

 

Дано да се стоваря върху себе си.
 

© Анелия Драгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??