Проверих навсякъде,
в джобовете на старите дънки,
под панерчето с ключове,
зад книгите на рафта...
Не се намирам
нито на дъното на океана,
нито в безкраен полет.
Сигурно падам,
Дано да се стоваря върху себе си.
© Анелия Драгиева Все права защищены
Хареса ми!