Apr 25, 2012, 11:58 AM

Търся те 

  Poetry » Love
632 0 1

Търся те...
Всяка секунда и миг.
Търся те в утрото,
в мрака...
Взирам се

във всяка усмивка
и поглед прикрит.
Ала не зная дори...
Имам ли сили
още да търся
и чакам?

© Антония All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??