Влез в съня ми като нечакан гост,
за да ме убиеш с нежното си острие!
Влез в съня ми като черна смърт,
за да прободеш с целувки моите очи!
Ела на гроба ми с черна роза в ръце,
за да прободеш сърцето ми завинаги!
Ела на гроба ми с кръвясали устни,
за да до убиеш плътта ми докрай!
Ела при мен, когато си най-тъжна,
за да изгориш моето лице с твоите сълзи!
Ела при мен, когато си най-чувствителна,
за да отнемеш радостта ми завинаги!
И когато ме виждаш да гасна по теб,
ела сама, за да ме убиеш в нежна прегръдка!
И когато ме виждаш да плача аз,
ела и с целувка една ме доубий!
© Пацо Танчев All rights reserved.