Jun 12, 2007, 10:25 AM

Убиваш ме нежно 

  Poetry
913 1 2
Всеки твой поглед е леден.
Всяко докосване - огнен пожар.
Убиваш ме нежно, пленена,
убиваш ме нежно, ти, мой стражар!

Всяка следваща дума е нож.
Всяка мисъл - греховно желание.
Убиваш ме нежно, безсънна нощ!
Убиваш ме нежно, мое мечтание!

Всяка следваща песен е плач.
Всеки танц - сладко мъчение.
Убиваш ме нежно, ти, мой палач!
Убиваш ме нежно, мое копнение!

© Стаси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Нека така все да продължаваПоздрав!
  • Ах, колко нежно!
    Макар да се говори за убийство!
    Поздрави!
Random works
: ??:??