Sep 10, 2006, 8:03 PM

Участ 

  Poetry
667 0 20
Успехът идва с труд
и със годините,
и трябва вяра за това,
и го постигат
само силните,
а слабите оплакват
участта.
Привикнали на
меко и на леко,
щом видят
твърдия... остен,
започва мрънкане
велико и кой,
с какво е ощетен.
Ала малцина хора
знаят, че трябва
първо да се дава,
накрая тегли се
чертата и всеки
си го получава.
Направих точна
равносметка
и горд със своите дела,
живот живял съм
не напразно,
спокойно чакам
старостта.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??