Sep 8, 2017, 9:59 PM

Участ такава 

  Poetry » Other
176 0 0

Като зърно ще покълна

и земята ще прегърна.

Като утро ще се будя

на полето да се трудя.

Ще изгрявам във зората

и ще пия от росата.

Звезден лик ще придобия

и небето ще пробия.

Гост ще бъда на звездите

с пръст във джоба от браздите.

В къщата ми на луната

ще поканя и жената

да ми бъде тя другарче

с пухче бяло от глухарче.

Мойта възраст натежава -

тази УЧАСТ заслужава.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??