Apr 12, 2008, 5:05 PM

Учителко любима 

  Poetry
2677 0 4

 

Учителко любима, добър ден!

Приготвил съм ти изненада днес -

ще понаучиш нещичко от мен

със порцията от рутинен стрес.

 

Ти млада и неопитна си, знам,

и щом не можеш да ме озаптиш,

в урока днешен ще ти преподам

как трябва ти във час да се държиш.

 

Урок по бокс ще вземем в твоя час,

но ще играем с нови правила -

да удрям имам право само аз,

че инак ще се видим във съда!

 

© Ивайло Динков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??