Учителко любима, добър ден!
Приготвил съм ти изненада днес -
ще понаучиш нещичко от мен
със порцията от рутинен стрес.
Ти млада и неопитна си, знам,
и щом не можеш да ме озаптиш,
в урока днешен ще ти преподам
как трябва ти във час да се държиш.
Урок по бокс ще вземем в твоя час,
но ще играем с нови правила -
да удрям имам право само аз,
че инак ще се видим във съда!
© Ивайло Динков Всички права запазени