Учителко любима,
нежна и добра,
ти вечно оставаш
в нашите сърца.
Учителко любима,
вълшебнице добра,
в класната ни стая
ти беше светлина.
Учителко любима,
благодарим ти за това,
че ни научи на всичко,
което знаеме сега.
15.06.07.
© Пролетното момиче All rights reserved.
почти същото дадох и аз на моята гимназиална даскалица по литература
... тя пък се обиди и ревна ... нещо май не е било същото
.............
радвам се че има хлапета които мислят като теб ... както и да е...