Jan 5, 2019, 6:24 PM

Удавник 

  Poetry » Free verse
764 1 0

Плувам по неволя на дълбоко,
а ти тежиш като камък на врата.

 

Не съм самоубиец, не съм...

© Аделина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??