...Ухаеш...
Ухаеш на тишина и на мечти
със нежни, бавни мелодии-
на танцов ритъм и на желание,
ухаеш на света ми - на обичане,
на разбиране и на взиране,
на живеене и на политане,
на това, което мечтая,
на приятелство в безкрая,
ухаеш на любов, любов моя...!
© Лили Вълчева All rights reserved.