Nov 21, 2017, 8:33 AM

Ухание 

  Poetry » Love
494 0 0

Ухание мое...
... мое вълшебно дихание...
В тебе сляло се е... целият ми свят...
... и дните ... и нощите... и всеки мой миг...
В слънчевия лъч... откривам твоята усмивка...
... всяка утрин... когато се пробуждам... за новия ми ден...
А ласките ти нежни и магични...
... в диханието на бриза... аз усещам...
когато милва ме... и оставя ме без дъх...
Като водата... толкоз много си ми необходимо...
... мое ухание.. .че без теб... пролетта не цъфти у мен...
Във звездите нощем... на небето...
... твоите искри в очите... аз съзирам...
светлини за мен са... когато наоколо е мрак...
В птичите песни... чудесни... моя елей небесен...
... е песента на твоето за моето сърце...
Ухание мое...

... мое животворно дихание...
животът ми без теб... е сляпо ... съзерцание...


Соня Георгиева...Сени

© Соня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??