May 16, 2013, 6:30 PM  

Уилям Майер, юрист от САЩ (за съдия Тодорова) 

  Poetry » Civilian
403 0 0

Сред произвол живеем и ме е срам,

че за пороците на системата се мълчи,

когато има протест - чува се едвам,

браво, съдия Тодорова, в света вълчи

ти на неправдата се опълчи,

от надежда има искрица

щом има доблест и чест,

щом срещу злото има протест,

макар че мафията е царица!

Господин Майер, браво и на вас,

но просто е голям батак у нас!

 

Според американски юристи съдия Тодорова критикувала кадровата политика на ВСС и се борила с намесата на Цветанов в съдебната власт, поради което най-вероятно тя била отстранена.

 

 

www.mediapool.bg/американски-юристи-осъдиха-уволнението-на-съдия-мирослава-тодорова-news206389.html

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??