Nov 5, 2015, 6:00 PM

Уличен музикант 

  Poetry » Humour
273 0 0

Уличен музикант

Аз често срещам този мъж,
да свири по централната алея,
във слънце, вятър зъл и дъжд
и с шапка, с няколко стотинки в  нея.

Във свиренето той не е добър... 
И даже често нотите преплита.
За него туй е просто бял кахър,
защото той стотинките отчита.

Изглежда той е псевдо музикант,
единствено той шапката си пита.
Той като другите не е талант,
но в начинанието - упорит е!
  21.12.2013г. София

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??