Jul 23, 2017, 12:41 AM

Уличница 

  Poetry » Free verse
358 1 1

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Като мравка скиташ ми по кожата

не съм забравил вечерта в ложата.

не съм забравил как ме прелъсти.

не съм забравил какво ми причини..

наричах те Богиня

наричах те любима

а ти портмонето ми сви без свян

как не те е срам?

сега звъниш ми на вратата

сълзи капят на обувките ти

евтини...

Миришеш ми на блудница

... но пак ще те приема..

 

пак ще те приема

уличницо...

 

ще ме предадеш отново знам

но пак ще те приема

 

защото съм човек

и мога да обичам.

© Христо Манчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??