Oct 31, 2006, 1:44 AM

Умилостивяване 

  Poetry
723 0 2
Умилостивяване

Ненужно е да съм почтена, някак си...
А вън да тръпне луна любопитна.
Задръжки, свян отмивам на тласъци -
отвътре ми идва чак да политна.

Прекрасно, ще хлътна - усещаш го,
плъзнах се вече по тази пътека.
Непристъпност-измислица, срещам те,
в очите, в душата откривам човека...

Ще си тръгна набързо и знаеш ли,
ще е късно отдавна ...и раздялата...?
Луната ще искам да е пак ухаеща,
а пътеката – старата, бялата...

30.10.2006=18:00
31.10.=19:55

© Делфи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??