Изхабиха се чувствата...
изгладняха душите ни...
Любовта е отровена...
тя умира в гърдите ни.
И безбройни са грешките,
мир от тях не намираме.
Тъй е трудно за прошките...
сили в нас не откриваме.
И напразно с теб гоним я,
пропилени са дните ни!
Не любов, а агония,
щом загнива в душите ни!
© Красимира Касабова All rights reserved.
Поздравления!!!