Feb 11, 2005, 10:24 PM

Уморените коне ги убиват, нали 

  Poetry
770 0 0


а падналите ангели
стават сатани...

по регламент,
припадналите,
денонощия
танцували на дансинга,
просто
ГИ

(целулоИдна лента, пълна с красота, класика, Джейн Фонда с оня, Как Му Беше Името...)

в една друга,
по-жестока драма,
виртуална,
(реалност няма)
под мен е бездна,
сам режа клона,
на който стоя
и си шептя:

аз съм ангел,
аз съм ангел,
аз съм ангел,

с надежда -
бързо, много бързо
да ми израстат крила.

(продължението - в Дързост и красота, 13592-та серия, или пък някъде из гулдендръндрънброколи, романтика, може би)

...нерегламентирано...
отлепям...

ЩЕ ?

?

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??