Jan 13, 2021, 6:34 PM

Унила ми е тя 

  Poetry » Love
779 0 0

Ето го моето момиче сладко.
Но защо е толко тъжно то сега?
Може би от факта, че не съм до нея аз сега?
Не тъжи, любима моя, няма да е все така.
Винаги ще съм до теб, във мислите, 
в сърцето ти и сънищата ти дори.
Ще те пазя и закрилям от всякакви злини 
и никой на света от теб не ще  ме раздели.
Всичко ще направя аз за теб, само ми кажи.
Ако мога – и света ще сложа под краката ти дори.
Не е факт, а е реалност любовта, 
която чувствам аз по теб.
Нито е илюзия това, което случва се със теб.
Влюбена си силно ти във мен и мечтаеш за момента, 
в който ще се събереш със мен.
И аз мечтая си го силно, но единствено мечтая за това 
и ти да чувстваш същото към мен сега.

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??