Mar 10, 2009, 2:07 PM

untitled 

  Poetry
426 0 1

Знаем ли защо я караме така?

 

Наивно се питаме, сякаш не знаем,

че говорим с преструвка, даже без да крием,

че в жестоко очакване, да завалят, стоим,

по-хубави мисли, за да помълчим.

 

Гледаме се в очи, да избива на искреност,

но е нужно едно докосване да се погнусим.

Не ми трябват думите ви - нарисувани истини,

така или иначе, всички ще се строполим.

 

Подли сме! И не ни прави впечатление!

Какво е лъжата пред сто коварни намерения?

 

 

9.03.2009 г. 

© Ангелина Кънчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Права си! Браво - красиво казано! 6+ УСМИВКИ!!!
Random works
: ??:??