Sep 5, 2012, 11:04 AM

Уорлик 2 

  Poetry » Civilian
371 0 0

Дадоха на Уорлик орден "Стара планина".

Туй го прави президентът ни развалина.

Тъй нареди му банкянският крал.

Как се осмелява да дава на тоя медал?

Тъй е като ценности нямаме.

Толкова ли ни е приятно мъчителите си да възхваляваме?

Президентът ни е вода, той дори не е и мек.

Тъй е като ценим свободата по-малко от шпек.

Говоря ви за рекламата на салама "Санчо".

Народе, управлява те бай Ганчо!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??