Aug 16, 2021, 4:17 PM

Управлен(че)ски спрямо екстровертни и интровертни 

  Poetry
174 0 0

който
е
отворко —

плаче
за
затворко

 

. . .

 

който
е
затворко —

по̀
към него
зорко

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??