Feb 11, 2012, 1:32 PM

Уроци по сценично майсторство - Истина 

  Poetry » Other
640 0 14


Уроци по сценично майсторство

Истина

.......................................................................

 

кажи ми как се преживява студ чиито очертания

изместват спомените ми за ласките на топлината

без тях ще се превърна много скоро в някой друг

кажи - кого ще разпознаят по сърцето и делата

напролет птиците и техните надежди за родина

след дългото пътуване навярно ще заварят (само) кал

а хората и къщите, които търсят - няма да ги има

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??