May 16, 2012, 4:36 PM

Уроци по сценично майсторство - Роса 

  Poetry » Other
582 0 13

Уроци по сценично майсторство

Роса

..............................................

Сгъсти се влагата и натежа.
Преди да се оформи, се отрони
и ето, виж: лежиш, лежа
по майските цветя и клони.

Над нас - небе с немити мигли,
с объркани от облачната нощ представи.
Разсъмна се и слънцето изгря.
Да си вървим! Не бива да се бавим.

Прибираме се. Всеки - у дома,
а после, щом стените ни притиснат,
ще кажем, че не се е случвало това,
защото вярваме на отрицанието,
а не вярваме на Истината.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??