Най-трудно е... Изгубен да вървиш...
Да нямаш цел, да нямаш и посока..!
Объркан си, но някак се държиш...
Защото знаеш, че изтърваш срока..!
Луташ се във гъстата мъгла...
Но въпреки това не спираш..!
Качил си се във лодка без гребла...
В която нямаш шанса... Да избираш..!
И тогава казваш... ,,Скапана Съдба..."
Съществувам ли или живея.?!
Не може ли да бъде без борба...
И само да се радвам... Да се смея..!
А времето безспирно си върви...
Часовникът - Живот... Тиктака..!
Сърцето във гърдите ти кърви...
Душата ти, разкъсана си чака..!
Отчаяно с ръцете си гребеш...
Опитваш да излезеш от мъглата..!
Не искаш в тази лодка да умреш...
Преди да видиш... Светлината..!
Най-трудно е... Изгубен да вървиш...
Луташ се безцелно... Без посока..!
Учиш се... И изпити държиш...
А Живота ти е тема... И Урока.!!!
Калоян Христов ©️
(Chris Heart)
06.04.2022
London
© Калоян Христов All rights reserved.