Jun 1, 2016, 8:54 PM  

Урок по доброта 

  Poetry
440 0 1

 

 
За доброто отплата ти не търси.
Остави го! Мълчаливо нека отмине.
Дали ще кимне, дали ще благодари...
не е важно. Доброто остава без име.
 
Спри за миг, после пак продължи.
По доброта предай урока пореден.
Опази на доброто пламъка жив.
Светла диря след теб да остане.
 
За доброто отплата ти не търси.
Нека светът  и вярата пазим!
Доброто без име на кръстопът остави.
А иначе знаеш ..... Бог да ни пази!

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми урока ти по - добрата, Мариана!
    "Опази на доброто пламъка жив.
    Светла диря нека след нас да остане."
Random works
: ??:??