Oct 10, 2008, 9:45 AM

Урокът на живота 

  Poetry
579 0 4
Пътеки трънливи все обхождах,
друми по-лесни не открих,
по пътя на живота трудно прохождах,
трудно себе си намирах, но успях и се преоткрих.

Падах тежко, но се изправях,
продължавах без карта и компас,
в трудности житейски оцелявах
и ето ме - пак съм тук, при вас.

На живота урока аз научих,
смело да се хвърлям напред,
сладостта му с трудности да получа,
че всяко нещо идва ред по ред.

Ще продължавам по пътеките трънливи,
ще изкачвам стръмни върхове,
ще чакам някога и аз да съм щастлива,
ще се боря - без битка даром, никой не ще ми го даде.

© Христина Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??