Oct 29, 2004, 8:47 AM

Усещане 

  Poetry
821 0 0
В мълчанието на нощта открихте,
докосната от призрак бях...
Потрепвах като лист от вятър,
усещах...,пареше ме страст.

Не ме остави да заспя,
бушуваше в косите,разпиля ги
и вливаше във мене власт,
разклаждаше догарящата ми жарава.

Облизах устните след края,
целувката за сбогум да опитам пак,
последната въздишка ще истрадам,
в сърцето срила страстта на този водопад.

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??