Jan 16, 2009, 12:17 PM

Усещане 

  Poetry » Erotic
1180 0 4
Усещам те навсякъде.
Като въздуха обгръщаш ме
и вдишвам те изцяло...

В косите твои разпилявам се
и събирам се отново...
в очите ти.

В устните ти впивам се
и жадно вкусвам те...
с надежда.

Треперя цялата...
в ръцете ти.
И тялото ти ме крепи.

Болезнено усещам,
усещам се...
че твоя съм.

© Енд ъф флауърс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??