Jun 22, 2011, 12:14 PM

Усещане 

  Poetry » Love
454 0 0


    Усещане

Прокара  пръсти в моите коси.

Дълбоко погледът потъна в очите,

за миг видях сбъднати мечти.

Усети ударите на сърцето ми.

Неволно ли целувка там последва?

Усетих меките  ти  нежни устни,

както никога преди – небрежно,

прокраднаха се  вълните страстни.

Слънцето събуди ни  в леглото,

около мен на кълбо се беше свил.

С ръка погали косите тъмни.

Ударите на сърцето ми в устните откри.

 

                                                   Веслец - 30 06 2006г.

© Луиза Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??